Οι 15 καλύτερες φωτογραφίες του Life για το 2011

Μια γυναίκα πηδάει από ένα φλεγόμενο κτίριο στο Croydon της Αγγλίας, στις 8 Αυγούστου. Τέσσερις ημέρες νωρίτερα, αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 29χρονο Mark Duggan. Ξέσπασαν ταραχές και λεηλατήθηκαν και κάηκαν καταστήματα.

Κύμα από ένα τσουνάμι σκάει σε ένα δρόμο στην πόλη Miyako στην βορειοανατολική Ιαπωνία, μετά από το σεισμό των 9 ρίχτερ ανοικτά των ακτών της χώρας στις 11 Μαρτίου.

Στάχτη εκτινάσσεται από το ηφαίστειο Puyehue στη νότια Χιλή στις 5 Ιουνίου. Είναι η πρώτη έκρηξη μετά από 50 χρόνια. Το τεράστιο σύννεφο στάχτης προκάλεσε την εκκένωση περίπου 3.500 ανθρώπων από την περιοχή και την διακοπή των αεροπορικών ταξιδιών μέχρι και τη Νέα Ζηλανδία.

Το πλοίο Alexander von Humbolt ανάμεσα στα κύματα κατά τη διάρκεια του Kieler Woche, το μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό γεγονός στον κόσμο, στο Κίελο της Γερμανίας, τον Ιούνιο.

Ένα τεράστιο φεγγάρι. Η πανσέληνος όσο πιο κοντά γίνεται στη Γη και οι λιλιπούτειες σιλουέτες ανθρώπων δίπλα στον πύργο του Αγίου Μιχαήλ στο Glastonbury Tor της Αγγλίας στις 21 Μαρτίου.

Ένα άλογο κολυμπάει για να εξασκηθεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τον επόμενο αγώνα του στα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου στις ακτές της Μάλτας.

Μια 22χρονη με το νυφικό της, σώζεται ενώ προσπαθεί να αυτοκτονήσει πηδώντας από ένα παράθυρο από τον τελευταίο όροφο ενός 7όροφου κτηρίου στην πόλη Τσανγκτσούν της Κίνας. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα προσπάθησε να αυτοκτονήσει όταν ο επί 4 χρόνια φίλος της την λίγες ημέρες πριν από το γάμο τους.

Ένα Λαμπραντόρ, δίπλα στο φέρετρο του ιδιοκτήτη του κατά τη διάρκεια της κηδείας του στο Rockford της Αϊόβα. Ο 35χρονις ιδιοκτήτης του, στρατιωτικός στους SEAL του αμερικάνικου πολεμικού ναυτικού Jon Tumilson, ήταν ένας από τους 38 στρατιωτικούς που σκοτώθηκαν όταν ένας πύραυλος χτύπησε ένα αμερικάνικο Σινούκ στο Αφγανιστάν στις 6 Αυγούστου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στο κέντρο, η Michelle Obama, και οι κόρες τους Σάσα και Μάλια στο άγαλμα του Λυτρωτή Χριστού στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Καθώς ο σεισμός ταρακουνάει ένα βιβλιοπωλείο στην πόλη Σεντάι στην Ιαπωνία, οι άνθρωποι αγκαλιάζονται και παρακολουθούν την οροφή να πέφτει.

19 Οκτωβρίου, αστυνομικοί δέχονται βόμβες μολότοφ από ταραξίες που προσπαθούν να μπουν στην Βουλή.

Στο τελευταίο στάδιο της λιβυκής επανάστασης, οι αντάρτες εκτοξεύουν έναν πύραυλο προς την Σύρτη, ένα από τα τελευταία εναπομείναντα οχυρά Μουαμάρ Καντάφι.

Το διαστημικό λεωφορείο Endeavour βγαίνει από τα σύννεφα κατά τη διάρκεια της εκτόξευσης του στις 16 Μαΐου για το τελευταίο του ταξίδι στο διάστημα.

Κάποιοι το αποκαλούν «Kitler». Το γατάκι που φωτογραφήθηκε στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας και έγινε διάσημο επειδή κάποιοι βλέπουν μια παράξενη ομοιότητα με τον Χίτλερ.

Ένα κορίτσι πηδά πάνω από τα ρηχά νερά στο Playa Manglito στην Κούβα.
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου