Την άνοιξη του 2012 κυκλοφορεί το ανανεωμένο iPad 3

 

Μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2012 θα διαθέσει κατά πάσα πιθανότητα η Apple 
τη νέα βελτιωμένη έκδοση της ταμπλέτας της iPad, το iPad 3.

Αν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρισθεί, σαφώς το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας της νέας έκδοσης, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δυο σενάρια. Σύμφωνα με το πρώτο, η Apple θα προχωρήσει κανονικά στο «λανσάρισμα» του iPad 3 την άνοιξη του 2012. Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο, θα καθυστερήσει το iPad 3 για το καλοκαίρι, ενώ, στο μεταξύ, θα προχωρήσει στη διάθεση ενός ενδιάμεσου μοντέου , πιθανότατα με την κωδική ονομασία iPad 2S, όπως έκανε με το iPhone.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPad 3 θα είναι σαφώς πιό εξελιγμένα , αφού θα διαθέτει τον νέο επεξεργαστή A6, τεσσάρων πυρήνων, που θα το καθστά σαφώς ταχύτερο, καθώς η συχνότητα λειτυοργίας του θα είναι τα 1,7 Ghz. Η μπαταρία θα έχει λιγότερο βάρος , κάτι που θα καθιστά το iPad 3 ελαφρύτερο από τους προκατόχους του, ενώ με την νέα τεχνολογία οθόνης (retina display) η ανάλυση θα μπορεί να φθάσει τα 2.048 Χ 1.536 πίξελς.
Επιπρόσθετα , θα διαθέτει και μια νέα τεχνολογία , η οποία θα δίνει τη δυνατότητα εκτός από ασύρματης μεταφοράς δεδομένων και ασύρματης φόρτισης της μπαταρίας του.

Ακόμη, πολλοί ειδικοί, προβλέπουν ότι θα διαθέτει νέο λειτoyργικό σύστημα, το OSX Lion για «ταμπλέτες».
ΠΗΓΗ 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου