Γάτα 39 ετών!!!

Η Lucy είναι μία γάτα που έχει όλες τις προδιαγραφές για να μπει στο βιβλίο Γκίνες χάρη στην... ηλικία της, καθώς γεννήθηκε το 1972 και ζει ακόμα ακμαία:Σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε η Daily Mail, η φυσιολογική ηλικία μίας γάτας είναι 15 χρόνια κατά μέσω όρο. Ωστόσο, η ηλικία της συγκεκριμένης ισοδυναμεί με 172 χρόνια ανθρώπινης ζωής, πράγμα που σημαίνει ότι η Lucy έχει υπερδιπλασιάσει το προσδόκιμο ζωής της.

Δημοτικός σύμβουλος στη Νότια Ουαλία, που ασχολήθηκε με την περίπτωση της Lucy, έμεινε έκπληκτος από την μεγάλη διάρκεια ζωής της και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο κτηνίατρος είπε ότι είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία, αλλά δεν είναι δυνατό να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε την ακριβή ηλικία της. Και παρά τα χρόνια της είναι ακόμα δραστήρια και ανεξάρτητη».
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου