Black Sabbath: Eρχονται στην Αθήνα την 1η Ιουλίου 2012

Το Rockwave Festival ανακοίνωσε και επίσημα την είδηση που παρέμενε ανεπιβεβαίωτη. Οι Black Sabbath έρχονται!

Στις 11.11.11 οι θρυλικοί Black Sabbath ανακοίνωσαν ότι επανασυνδέονται! Οι Black Sabbath, με την αρχική και αυθεντική τους σύνθεση- το original line up- δηλαδή οι:
OZZY OSBOURNE (φωνή), TONY IOMMI (κιθάρα), GEEZER BUTLER (μπάσο) και BILL WARD (ντραμς)- δήλωσαν ότι θα εμφανιστούν ως headliners στα διασημότερα και μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ το 2012. Πρόκειται για την επανένωση της δεκαετίας! Στην Ελλάδα θα βρεθούν την Κυριακή 1 Ιουλίου στο ROCKWAVE FESTIVAL, στο TERRAVIBE στη Μαλακάσα.

Οι BLACK SABBATH είναι το συγκρότημα που επινόησε τη metal μουσική. Αυτό το line up γέννησε, διέδωσε και επέβαλε το heavy metal. Ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος με τίτλο το όνομα τους, Black Sabbath, άλλαξε το πρόσωπο της μουσικής για πάντα. Πήραν τη σκληρή μουσική της εποχής τους, τα σκληρά μπλουζ, τους άλλαξαν πρόσωπο, και τα μετέτρεψαν σε κάτι καινούργιο που αργότερα ονομάστηκε heavy metal μουσική.

Οι BLACK SABBATH, αυτήν την περίοδο, με το αρχικό και πιο πετυχημένο τους σχήμα ηχογραφούν το πρώτο studio album τους μετά από 33 ολόκληρα χρόνια, με παραγωγό τον θρυλικό RICK RUBIN, που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το φθινόπωρο του 2012.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου