Σκύλος έγινε φύλακας - άγγελος στον σωτήρα του

Έτσι δείχνουν οι σκύλοι την ευγνωμοσύνη τους

Ο Προκόπης είναι ένας αδέσποτος σκύλος που ζει εδώ και πολλά χρόνια σε ένα συγκρότημα με συνεργεία και βιομηχανίες στη Ρόδο. Είναι η μασκώτ της περιοχής, έχει εξασφαλισμένο το φαγητό του αφού όλοι φροντίζουν για αυτό και δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν! Κι όμως πριν λίγες μέρες, κάποιος υπάνθρωπος θέλησε να τον εξουδετερώσει, δηλητηριάζοντας τον!

Ένας άνθρωπος που έτυχε, κατ εξαίρεση, να είναι μέχρι αργά στο μαγαζί του, είδε τον Προκόπη να τρέμει και να μην είναι καλά και κατάλαβε ότι χρειάζεται βοήθεια! Κάλεσε άμεσα κτηνίατρο και με ενέσεις κατάφεραν να τον σώσουν!

Όπως διαβάζουμε στο «adespoto.gr», ο υπάνθρωπος δεν κατάφερε να εξουδετερώσει τον Προκόπη και όλοι όσοι το έμαθαν εκεί γύρω είναι σε επιφυλακή για να εντοπίσουν τον δράστη.

Αν και στο παρελθόν έγιναν προσπάθειες να υιοθετηθεί ο Προκόπης, εκείνος αρνείται πεισματικά να ζήσει σε σπίτι και προτιμά την ζωή του εκεί, παρά τον κίνδυνο που παρουσιάστηκε.

Από την μέρα που ο κύριος αυτός έσωσε τη ζωή του, ο Προκόπης δεν φεύγει στιγμή έξω από το μαγαζί του και του ανταποδίδει την σωτηρία, με τη... φύλαξη και την παρέα του!

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου