Κοιμάται με τη νεκρή σύζυγό του επί επτά χρόνια


Ένας Βιετναμέζος ξέθαψε τη νεκρή σύζυγό του και αφού την έβαλε σε ειδική θήκη την έχει σπίτι του και κοιμάται μαζί της, μη θέλοντας να την αποχωριστεί ούτε λεπτό...









Μπορεί η σύζυγός του να έχει πεθάνει από το 2003, αυτό δεν εμποδίζει έναν άνδρα από το Βιετνάμ να κοιμάται δίπλα στο άψυχο σώμα της, παρά τις πιέσεις που δέχεται από τις τοπικές αρχές για να τη θάψει.

Ο 57χρονος Λι Βαν κήδεψε τη γυναίκα του και για έναν ολόκληρο χρόνο κοιμόταν πάνω στο τάφο της μέχρι που δεν άντεξε και αποφάσισε να την…ξεθάψει!

Έτσι, την πήρε σπίτι του και αφού την τοποθέτησε μέσα σε μια γύψινη θήκη που έχει ανθρώπινη μορφή, την έντυσε και την έχει στο σπίτι του




Μάλιστα κοιμάται και μαζί της.

Οι αρχές του έχουν ζητήσει επανειλημμένα να την θάψει αλλά μιας και δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να τον υποχρεώνει να το κάνει, εκείνος αρνείται κατηγορηματικά.

Μέχρι σήμερα αξιωματούχοι προσπαθούν να τον πείσουν ότι αυτό που κάνει απειλεί τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, αλλά τίποτε.
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου