Οι άνθρωποι με τις περισσότερες τρίχες στον κόσμο!


Ονομάζεται σύνδρομο Ambras και πρόκειται ουσιαστικά για το φαινόμενο της υπερτρίχωσης που οφείλεται σε μια χρωμοσωμική ανωμαλία. Από την εποχή του Μεσαίωνα, έχουν καταγραφεί μόνο 50 τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων, ενώ παλιότερα πολλοί ήταν αυτοί που τους συνέδεαν με τους λυκάνθρωπους...


Ο Γιου Ζενχουάν γεννήθηκε στην επαρχία Ανσάν της Κίνας τοι 1979 και το τρίχωμα στο σώμα του άρχισε να μεγαλώνει πολύ γρήγορα από την ηλικία των δύο ετών με αποτέλεσμα να καλύψει κάποια στιγμή το σώμα του σε ποσοστό 96%. Ο Γιου, που πλέον έχει ενηλικιωθεί εκμεταλλεύτηκε την παράξενη εμφάνιση του για να κάνει καριέρα ως μουσικός.
Ο Χεσούς Αθέβες κατάγεται από το Μεξικό και είναι το δεύτερο μέλος στην οικογένεια του που έχει το συγκεκριμένο σύνδρομο. Όλο το πρόσωπο του είναι καλυμμένο με τρίχες με αποτέλεσμα πολλοί να τον αποκαλούν άνθρωπο-μαϊμού. Ο Χεσούς είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες από τις οποίες η μια πάσχει επίσης από το σύνδρομο Ambras.
O Προυτβιράτζ Πατίλ γεννήθηκε στην επαρχία Σανγκάλι στην Ινδία και τόσο το σώμα του όσο και το πρόσωπο του είναι καλυμμένα με πυκνό τρίχωμα. Οι γονείς του έχουν δοκιμάσει διάφορες παραδοσιακές μεθόδους, ακόμα και επεμβάσεις με λέιζερ ή ομοιοπαθητική για την αντιμετώπιση της ασθένειας, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Η Αμερικανίδα Άνι Τζόουνς είχε γεννηθεί 1860 στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών και είχε γίνει διάσημη για το μούσι της. Συμμετείχε μάλιστα και στην περιοδεία ενός showman ως ατραξιόν. Δεν ήταν επίσης λίγοι οι ζωγράφοι που της είχαν προτείνει να φωτογραφηθεί ως ο Ιησούς, ωστόσο εκείνη απέρριψε τις προτάσεις τους.  Η Τζόουνς πέθανε το 1902 από φυματίωση.
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου