Ελεφαντάκι γεννήθηκε νεκρό ομως αργότερα άρχισε να αναπνέει...

Οι υπεύθυνοι στο ζωολογικό κήπο της Αυστραλίας πίστευαν πως ένας ελέφαντας θα γεννιόταν νεκρός, και είχαν ειδοποιήσει τους κτηνίατρους, ώστε να ξεγεννήσουν την θηλυκή ελέφαντα για να καταφέρουν να την σώσουν.

Προς έκπληξή τους όμως είδαν πως ο νεογέννητος ελέφαντας αν και αρχικά γεννήθηκε νεκρός, λίγα λεπτά αργότερα άρχισε να αναπνέει.Οι κτηνίατροι αμέσως του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και το μετέφεραν σε ένα κοντινό κτηνιατρείο.Ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου Cameron Kerr, ανέφερε πως πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο, καθώς αυτό το είδος ελεφάντων δεν επιβιώνουν.Ενώ πρόσθεσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, διότι 33.000 αυτού του είδους ελεφάντων απειλούνται με εξαφάνιση.
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου