Μετατρέψτε τη κάμερα του υπολογιστή σας σε κάμερα ασφάλειας


 

Έχετε δοκιμάσει ποτέ να χρησιμοποιήσετε την κάμερα του υπολογιστή σας για να παρακολουθείτε το χώρο σας; Αν όχι πάρτε μια ιδέα για το τι δυνατότητες έχετε.

Με τη βοήθεια του προγράμματος Vitamin D μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα που είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή σας για να παρακολουθείτε τον εξωτερικό ή εσωτερικό σας χώρο. Το πρόγραμμα αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε παραπάνω απο μια κάμερες  που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή σας σε θύρες USB και να καταγράψετε οποιαδήποτε κίνηση.

software manufacturer vitamin d basic edition 1173549 g1 Μετατρέψτε τη κάμερα του υπολογιστή σας σε κάμερα ασφάλειας

Το λογισμικό είναι διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις, τη δωρεάν, τη βασική με κόστος 49 δολάρια, καθώς και την επαγγελματική έκδοση για 199 δολάρια. Δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο δίσκο, όπως γίνεται με τα περισσότερα συστήματα παρακολούθησης, καθώς καταγράφει μόνο μόλις εντοπιστεί κίνηση και όχι διαρκής καταγραφή βιντεο. Όταν προβάλετε το βίντεο τα στιγμιότυπα που περιέχουν κίνηση εμφανίζουν με ένα χρωματιστό περίγραμμα  τα κινούμενα αντικείμενα.

ΠΗΓΗ 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου