Είναι δύσκολο για έναν ερευνητή ψηφιακών πειστηρίων να «σπάσει» την κρυπτογράφηση ενός δίσκου;


best apple iphone password application Είναι δύσκολο για έναν ερευνητή ψηφιακών πειστηρίων να «σπάσει» την κρυπτογράφηση ενός δίσκου; Σε περίπτωση που θέλετε να προστατέψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, χρησιμοποιήστε πλήρη κρυπτογράφηση δίσκου. Σύμφωνα με μία νέα αναφορά μέλους της Αμερικανικής Ομάδας Άμεσης Ανταπόκρισης Συμβάντων Ασφάλειας (CERT), η αποκρυπτογράφηση ενός σκληρού δίσκου για την εύρεση στοιχείων, δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο παρουσιάζεται στις ταινίες.
Στην αναφορά παρουσιάζονται ορισμένοι τρόποι για τη βελτίωση των ζητημάτων συλλογής στοιχείων, επικεντρώνοντας κυρίως στο στάδιο της συλλογής αποδεικτικών ψηφιακών στοιχείων την χρονική στιγμή που έχει διαπραχθεί το αδίκημα. Αυτό περιλαμβάνει τη συλλογή δεδομένων από μη κρυπτογραφημένες πηγές, καθώς και από τη μνήμη RAM χρησιμοποιώντας την τεχνική «παγώματος» την ώρα του συμβάντος. Παρόλα αυτά όμως οι ερευνητές δεν είναι αισιόδοξοι και η αναφορά καταλήγει λέγοντας πως θα πρέπει να αναπτύξουν νέες τεχνικές για το «σπάσιμο» ή την παραβίαση των κρυπτογραφημένων δίσκων.
Διαβάστε εδώ.
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου