Κρύπτη διακοσμημένη με ανθρώπινα οστά


Υπάρχει μια ανατριχιαστική κρύπτη κάτω από μια εκκλησία στη Ρώμη που έχει δύο ονόματα, η Παναγία  των Καπουτσίνων και της Santa Maria della Concezione. Σχεδιαστής αυτής της εκκλησία ήταν ο Antonio Casoni.  
 
Τα οστά ήταν τοποθετημένα κατά μήκος των τοίχων, και το μοναχοί άρχισαν να θάβουν τους νεκρούς τους εδώ, καθώς και φτωχούς Ρωμαίους των οποίων ο τάφος ήταν κάτω από το δάπεδο του παρόντος παρεκκλήσιου.

Εδώ οι Καπουτσίνοι έρχονταν να προσευχηθούν κάθε βράδυ πριν πάνε για ύπνο. Η κρύπτη είναι διακοσμημένη με σκελετικά υπολείμματα που κάποτε ανήκαν σε 4.000 μοναχούς και συγκεντρώθηκαν μεταξύ 1528 και 1870. Τώρα αυτά τα ανθρώπινα οστά είναι τοποθετημένα σαν στολίδια.  
 
Η Κρύπτη των Καπουτσίνων είναι ένα πολύ γνωστό οστεοφυλάκιο που προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο. Έχει πολλά δωμάτια, και μπορείτε να μπείτε στο εσωτερικό τους.







 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου