Format Factory: Ένα πρόγραμμα που μετατρέπει σχεδόν "τα πάντα".

 
Άν έχετε βαρεθεί τα προγράμματα που Υπάρχουν στο internet που υπόσχονται μετά το δωρεάν "κατέβασμα" τους παντός είδους μετατροπές, αλλά μετά την εγκατάσταση ζητάνε να αγοράσετε άδεια χρήσης και μετατρέπουν μόνο το μισό αρχείο, ήρθε για εσάς το "Format Factory". Ένα εύχρηστο δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής που υποστηρίζει όλες τις γνωστές επεκτάσεις αρχείων.

Ίσως απορείτε: "Γιατί τόση διαφήμιση ρε παιδιά?"

Η απάντηση είναι απλή. Επειδή το πρόγραμμα μας έχει λύσει τα χέρια! Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε χώρια πρόγραμμα για μετατροπή απο wma σε mp3, ή απο wmv σε avi κτλ. Το πρόγραμμα υποστηρίζει όλες τις μετατροπές.

Το Format Factory μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ πατώντας "Free Download":

http://format-factory.en.softonic.com/download
Μόλις κατέβει κάντε το αποσυμπίεση και εγκατάσταση.

Ανοίγοντας το πρόγραμμα, αριστερά επιλέγετε σε τί θέλετε να μετατρέψετε το αρχείο σας. Εμείς κατεβάσαμε ένα video απο το Youtube που είναι σε μορφή .flv και θέλουμε να το μετατρέψουμε σε mp3. Άρα πατάμε στην αριστερή στήλη "Ήχος" και μετά "Όλα σε mp3".


Πατάμε "Προσθήκη Αρχείου" και επιλέγουμε πού είναι το αρχείο που θέλουμε να κάνουμε μετατροπή. Πατάμε πάνω του και "Άνοιγμα". (Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα κομμάτια προς μετατροπή).


Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε στη μετατροπή. Το αρχείο που θα μετατραπεί θα βρίσκετε στο προεπιλεγμένο φάκελο εξαγωγής του προγράμματος. Άν θέλετε να αλλάξετε το φάκελο που θα δημιουργηθεί το αρχείο, και να εμφανίζετε πχ στη επιφάνεια εργασίας, πατάτε κάτω αριστερά "Αναζήτηση" και επιλέγετε το φάκελο ή τοποθεσία. Εμείς επιλέξαμε να βγει στην επιφάνεια εργασίας.

 
Αν είστε έτοιμοι πατάτε πάνω δεξιά "ΟΚ".
 
Και κλικ στο "Έναρξη".
 

Το αποτέλεσμα:
 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου