Η IBM επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ινδία


IBM Η IBM επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ινδία Η εταιρεία IBM επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην Ινδία, ανοίγοντας τρία νέα καταστήματα σε διαφορετικές πόλεις, έχοντας έτσι 18 καταστήματα συνολικά στην Ινδία.
Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της IBM, η εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει την παρουσία της στις γρήγορα αναπτυσσόμενες πόλεις της Ινδίας, θέτοντας ως στόχο τη δημιουργία 40 καταστημάτων συνολικά σε διαφορετικές πόλεις μέχρι το 2013.
Η Ινδία αποτελεί έναν προορισμό όπου η επιστήμη της πληροφορικής αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, γεγονός που αιτιολογεί πλήρως τις ενέργειες της IBM. Η χώρα έχει ανάγκη από νέες τεχνολογίες στην πληροφορική, καθώς πολλοί οργανισμοί και εταιρείες στρέφονται στην Τεχνολογία Πληροφοριών με σκοπό να μειώσουν τα κόστη και να γίνουν ανταγωνιστικές.
Το ερευνητικό εργαστήριο της IBM στην Ινδία, αποτελεί ένα από τα 9 που η εταιρεία διαθέτει σε ολόκληρο τον κόσμο και απασχολεί παραπάνω από 75.000 ανθρώπους στη χώρα.
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου