Αναβαθμίσεις ασφάλειας από τη Microsoft


 
Η εταιρεία Microsoft σχεδιάζει να εκδώσει αυτή την εβδομάδα αναβάθμιση ασφάλειας, μέσω της οποίας θα επιδιορθώνονται 20 ευπάθειες από 14 patches που θα αφορούν το σύνολο της γραμμής παραγωγής της εταιρείας.

Η αναβάθμιση αυτή θα επιδιορθώνει 3 κρίσιμες ευπάθειες και 11 σημαντικές σε προϊόντα όπως Windows, Office, Internet Explorer, Publisher αλλά και Windows Media Player. Οι περισσότερες από τις ευπάθειες αυτές εάν γίνουν εκμεταλλεύσιμες από κακόβουλους εισβολείς, μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε μη εξουσιοδοτημένη εκτέλεση κακόβουλου κώδικα στον υπολογιστή ενός ανυποψίαστου χρήστη.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν η συγκεκριμένη αναβάθμιση θα περιλαμβάνει και αναβαθμίσεις που αφορούν ευπάθειες στο Windows Kernel που έχουν οδηγήσει σε εκμεταλλεύσεις του Duqu trojan.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου