ReFS: Το νέο file system των Windows 8


refs 1 ReFS: Το νέο file system των Windows 8Έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό ότι τα Windows 8 θα φέρουν μαζί τους τονέο file system του λειτουργικού. Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδαWinUnleaked, το νέο file system ονομάζεται ReFS και η ανάπτυξή του δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.
Το ReFS υπάρχει ως επιλογή στο disk formatting utility των τελευταίων build, αν και φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα στονinstaller του λειτουργικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ReFS μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε drives που είναι ήδη φορμαρισμένα σε NTFS. Προφανώς, αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξή του στη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε.
Το μεγάλο ερώτημα, βέβαια, είναι σε τι διαφέρει από το NTFS που χρησιμοποιούμε τόσα χρόνια. Επ’ αυτού δεν έχουμε ακόμα κάποια ένδειξη και θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να γίνουν γνωστά περισσότερα πράγματα.
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου