ΣΟΚ: Reuters και AP έβαλαν κρυφές κάμερες στο σπίτι του Μαντέλα για τον δουν να πεθαίνει!

Σοκάρει δημοσίευμα του Guardian, το οποίο αναφέρει ότι τα δύο... μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου, το Associated Press και το Reuters είχαν βάλει κρυφές κάμερες στο σπίτι του Νέλσον Μαντέλα για να έχουν σε αποκλειστικότητα τον θάνατό του!

Η εφημερίδα επικαλείται τους «Times» της Νότιας Αφρικής που με τίτλο «Κατασκοπεύουν τον Μαντέλα» αποκάλυψε την υπόθεση!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ιδιοκτήτρια του σπιτιού ομολόγησε ότι έδωσε την άδειά της για να τοποθετηθούν κρυφά οι κάμερες, ενώ κανείς από την οικογένεια του Μαντέλα δεν γνώριζε για αυτό.


Αν πράγματι επιβεβαιωθεί ότι οι κάμερες που βρέθηκαν στο σπίτι είχαν τοποθετηθεί για λογαριασμό του Associated Press και του Reuters, τότε θα υπάρξουν τεράστιες ποινικές κυρώσεις.

Θυμίζουμε ότι ο 93χρονος πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής είναι βαριά άρρωστος και έχει να εμφανιστεί στο κοινό από τον Ιούνιο του 2010, όταν παραβρέθηκε στην τελετή έναρξη του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου