Τα καλύτερα wallpaper από το desktopography.net για το 2011

Στην καλύτερη περίπτωση, τα wallpaper προσθέτουν κίνηση στις συχνά άψυχες οθόνες των υπολογιστών, γεγονός που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του χρήστη και ενεργεί σαν τηλεφωνική κάρτα για το δημιουργικό ταλέντο. 
 
Το έργο της Desktopography ξεκίνησε το 2005 σαν μια ιστοσελίδα με wallpaper, με θέμα τη φύση και την τοπολογία, επεξεργασμένα από επιλεγμένους σχεδιαστές. Οι σχεδιαστές περνούν περίπου το 90% της ζωή τους μπροστά από έναν υπολογιστή, ώστε να δημιουργήσουν τα πιο ελκυστικά wallpaper με όμορφο σχεδιασμό που αναμιγνύεται με μια σημαντική πτυχή -το να βρίσκεται κανείς σε εξωτερικούς χώρους.

Από τη δημιουργία της, η Desktopography είναι ένα μη κερδοσκοπικό πρόγραμμα και θα θέλαμε να μοιραστείτε αυτό το site με ανθρώπους που γνωρίζετε, μιας και εδώ υπάρχει κάτι για όλους και όχι μόνο για σχεδιαστές. Όλα τα wallpapers μπορούν να κατέβουν σε διάφορα μεγέθη.

Pete Harrison - Επιμελητής της Desktopography


Κάντε μια επίσκεψη λοιπόν στο desktopography.net. Σίγουρα θα βρείτε και εσείς κάποιο wallpaper που θα ταιριάζει στα γούστα σας και θα εκφράζει τον χαρακτήρα σας.






Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου