Τι ακούει κάθε υπάλληλος της Apple την πρώτη μέρα στην εταιρεία




Όλοι γνωρίζουμε ότι η Apple δεν μοιάζει με καμία άλλη εταιρεία. Είτε είστε υπάλληλος ή πελάτης, η μεταχείριση από την Apple είναι σχεδόν απαράμιλλη σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Δείτε παρακάτω τι ακούνε οι νέοι υπάλληλοι όταν εμφανιστούν την πρώτη μέρα για δουλειά.
"Υπάρχει η δουλειά, και υπάρχει το έργο μιας ζωής.

Το είδος του έργου όπου υπάρχουν τα δακτυλικά σας αποτυπώματα πάνω του. Το είδος της εργασίας που δεν θα δεχόσασταν κανενός είδους συμβιβασμό. Που θα θυσιάζατε ένα Σαββατοκύριακο για αυτή. Μπορείτε να κάνετε τέτοιου είδους εργασία στην Apple. Ο κόσμος δεν έρχεται εδώ για να παίζει ασφαλώς. Έρχεται για να κολυμπήσει στα βαθιά.

Θέλει η δουλειά του να σημαίνει κάτι.
Κάτι μεγάλο. Κάτι που δεν μπορεί να συμβεί οπουδήποτε αλλού.
Καλώς ήρθατε στην Apple."
Η παραπάνω φωτογραφία αναρτήθηκε στο Instagram από τον "Μ", που λέει ότι τα λόγια είναι τόσο σημαντικά γι'αυτόν που έχει το μήνυμα αυτό κολλημένο στο συρτάρι του τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν γνωρίζω άλλη εταιρεία που να δέχεται έτσι το προσωπικό της την πρώτη μέρα. Εσείς;
 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου