Σούπερ Μπάρτσα στο αντίο του Πεπ


Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Βιθέντε Καλντερόν και κατέκτησε το ισπανικό κύπελλο, παίζοντας εξαιρετικά στο πρώτο ημίωρο όταν πέτυχε και τα τρία γκολ. Ηταν το καλύτερο αντίο των παικτών στον Πεπ Γκουαρντιόλα, που κάθησε για τελευταία φορά στον πάγκο.

Η Μπαρτσελόνα κράτησε για το τέλος ένα από τα πιό θεαματικά παχνίδια της. Στο πρώτο ημίωρο του τελικού έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο πέτυχε και τα τρία γκολ και το υπόλοιπο του ματς εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία.
Μόλις στο 3' (κι αφού προηγουμένως είχαν ήδη σημειωθεί δύο φάσεις για γκολ), ο Πέδρο άνοιξε το σκορ.

Στο 20' ο Μέσι από πάσα του Ινιέστα έκανε το 2-0 σημειώνοντας το 73ο του γκολ στην φετινή περίοδο και στο 25', πάλι ο Πέδρο από ασιστ τουΤσάβι έκανε το 3-0.

Στη συνέχεια, η Μπιλμπάο προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και να απειλήσει την εστία του Πίντο, αλλά ελάχιστες φορές το κατάφερε. Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα είχε αρκετές επιθέσεις που μύριζαν γκολ. Η Μπιλμπάο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Γιορέντε από τον Πικέ στο 28'.

Σημειώνουμε ότι ο Γκουαρντιόλα αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα και πλέον στη θέση του θα είναι ο Τίτο Βιλανόβα,έως τώρα συνεργάτης του.


Mπαρτσελόνα: Πίντο, Αντριάνο, Πικέ, Μοντόγια, Μασεράνο, Ινιέστα, Τσάβι (80' Φάμπρεγας), Μπουσκέτς, Μέσι, Αλέξις (71' Κεϊτά), Πέδρο (87' Τιάγο).

ΙΜπιλμπάο: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Αμορεμπιέτα, Αουρτενέτσε, Εκίθα, Χάβι Μαρτίνθε, Σουσαέτα (46' Άντερ), Γιορέντε (73' Τοκέρο), Μουνιαΐν, Ντε Μάρκος (46' Πέρεθ), Ιμπάι.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου