Ποινικοποίηση με ισόβια της μολότοφ στη Τουρκία

Στην Τουρκία το δικαστικό σύστημα αντιμετωπίζει διαφορετικά τις ταραχές και τις βόμβες μολότοφ. Η τουρκική δικαιοσύνη έκρινε

Η υπόθεση αφορούσε 3 νέους από το Ντιγιαρμπακίρ που είχαν πετάξει βόμβες μολότοφ σε δημόσια κτίρια στην πόλη. Το δικαστήρια του Ντιγιαρμπακίρ τους είχε καταδικάσει σε 15 έτη κάθειρξης. Οι κατηγορούμενοι είχαν κάνει έφεση και είχαν οδηγήσει την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο το οποίο επιβάρυνε κι άλλο την ποινή. πως οι βόμβες μολότοφ είναι «δολοφονικά όπλα». Η Sabah που κάνει αναφορά στο θέμα έχει ως τίτλο «ισόβια κάθειρξη για μολότοφ».

 Η τουρκική εφημερίδα γράφει πως το Ανώτατο Δικαστήριο της Τουρκίας έκρινε πως «οι βόμβες μολότοφ είναι όπλο που στόχο έχουν τη δολοφονία» και αποφάσισε την ισόβια κάθειρξη τριών κατηγορουμένων.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου