Χρήσιμα δωρεάν ελληνικά επαγγελματικά προγράμματα

CPUTESTER: μετράει την ταχύτητα του επεξεργαστή ενός Η/Υ.

ERGOCAD: Πρόγραμμα επεξεργασίας και σχεδίασης μηκοτομής υδραυλικών έργων με δυνατότητα οριζοντιογραφικής απεικόνισης και ογκομέτρησης εκσκαφής

MASTER: Διευκολύνετε την διαχείριση και δώστε πνοή στα επιχειρηματικά σας σχέδια. Αφήστε στο πρόγραμμα τη δουλειά ρουτίνας, τη μηχανοργάνωση, αντλείστε τα στοιχεία που θέλετε και σκεφτείτε πως θα προωθήσετε τις πωλήσεις και θα μεγιστοποιήσετε το κέρδος.

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ : Πελατολόγιο Σε excel

MYMANAGERCHEQUES: επιτρέπει την διαχείριση και εκτύπωση του συνόλου των επιταγών μιας επιχείρησης, χρησιμοποιώντας κοινά "μπλοκ" επιταγών οποιουδήποτε τραπεζικού οργανισμού.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ: μπορείτε να καταχωρίσετε τους τίτλους βιβλίων, εντύπων ή άρθρων μαζί με ονόματα συγγραφέων, επιμελητών, μεταφραστών, διασκευαστών, εικονογράφων κλπ, υπότιτλους ή τίτλους πρωτοτύπων, εκδοτικά στοιχεία, βιβλιαριθμούς και σημειώσεις.

ΕΛΕΓΧΟΣ Α.Φ.Μ: για τον έλεγχο εγκυρότητας Α.Φ.Μ. β) Πρόσθετο (addin) για το Excel το οποίο περιέχει την συνάρτηση ValAFM() για τον έλεγχο εγκυρότητας Α.Φ.Μ.

ΠΡΩΤΕΑΣ : απλό προγραμματάκι μετατροπής μονάδων

UNIFORMS: Σας δίνει την δυνατότητα να γλιτώσετε πάρα πολύ χρόνο κατά την σχεδίαση μιας φόρμας, αφού σας επιτρέπει να εισάγετε στο Κεφάλαιο τους παλιούς χαρακτήρες γραφικών του dos, απλά επιλέγοντας τους με ένα κλικ του ποντικιού.

ΕΝΤΥΠΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: επιτρέπει να πληκτρολογήσετε τα στοιχεία μιας υπεύθυνης δήλωσης και στην συνέχεια να την εκτυπώσετε.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ-ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ v9.0: διαχειρίζεται το ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ καθώς και τις ταμειακές κινήσεις του Συλλόγου - Σωματείου.

ERMIS: Διαχείριση Εσόδων, Εξόδων, Επιταγών, Προϊόντων, Πελατών, Τιμολογίων, παρακολούθηση υπολοίπων για επιχειρήσεις όλων των ειδικοτήτων.

HORES: Διαχείριση Κρατήσεων - Ημερολογίου, χρεώσεων, δωματίων και Πελατών Ξενοδοχείου

ΠΡΟ-ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: για το "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ" με ενσωμάτωση του κουπονιού σε πραγματικό χρόνο, δυνατότητες κατασκευής παντός τύπου συστημάτων, αυτόματος υπολογισμός κερδών, εκτυπώσεις δελτίων κ.α.

GRAPHICS: μικρό προγραμματάκι σχεδίασης

FUNCTION DRAWER: εφαρμογή μαθηματικών στην οποία σχεδιάζονται γραφικές παραστάσεις 3 ειδών

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΤΗΣ: Πρόγραμμα εισαγωγής υποτίτλων στης αγαπημένες σας ταινίες

ΣΧΟΛΕΙΟ: διαχειρίζεται βαθμολογίες μαθητών Γυμνασίου.

COPY BACKUP: αντιγραφή των δεδομένων από ένα τοπικό δίσκο η δικτυακό σε έναν άλλο

HERMES LAN MESSENGER: Lan Messanger για 2 ή 3 χρήστες.

προγράμματα
* (1) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
* (2) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
* (3) ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
* (4) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ
* (5) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
* (6) ΔΙΑΦΟΡΑ

παιχνίδια
* (1) ΠΑΙΔΙΚΑ
* (2) ΔΡΑΣΗΣ
* (3) ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
* (4) ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
* (5) ΑΘΛΗΤΙΚΑ
* (6) ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ
* (7) ΔΙΑΦΟΡΑ

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ: http://www.greeksoft.gr/eppagelmatika.html
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου