Τι ακριβώς συμβαίνει όταν στέλνουμε ένα e-mail;



Έχετε σκεφτεί ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει όταν πατήσουμε το κουμπί “Send” στο e-mail μας; Πώς ακριβώς πηγαίνει το μήνυμα μας στον παραλήπτη του;

Το ταξίδι ξεκινά από την ώρα που θα πατήσετε το «Αποστολή» ή «Send». Σύμφωνα με την ομάδα Google Green το μήνυμα φτάνει στο Data Center, όπου προστατεύεται με διάφορα προγράμματα ασφάλειας και δημιουργούνται αντίγραφα του μηνύματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα Google Green δημιουργήθηκε για να βρει ο διαδικτυακός κολοσσός τρόπους μείωσης της ενεργειακής κατανάλωσης και εκμετάλλευσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η ομάδα βέβαια αποφάσισε να ασχοληθεί και με όσα κρύβονται πίσω από την αποστολή μηνυμάτων στο Gmail και γι αυτό δημιούργησε το παρακάτω βίντεο, το οποίο καταλήγει στους τρόπους που χρησιμοποιεί η εταιρεία για να μειώσει το αποτύπωμα μας στο φυσικό περιβάλλον.


ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου