“Ταξιδέψτε συνοδεύοντας κάποιο ζωάκι - Travel With Pet”


Εδώ και περίπου 1 χρόνο έχει δημιουργηθεί στο facebook η ομάδα
“Ταξιδέψτε συνοδεύοντας κάποιο ζωάκι - Travel With Pet”


Σκοπός της είναι να βρεθεί μεταφορά για ζωάκια που έχουν υιοθετηθεί σε διαφορετικά μέρη από αυτά που βρίσκονται. Δηλαδή μια φιλοζωική ή και ένας εθελοντής φιλόζωος δίνει για υιοθεσία κάποιο σκυλάκι ή γατάκι, αλλά το άτομο το οποίο θέλει να το υιοθετήσει βρίσκεται ας πούμε Λάρισα ενώ η φιλοζωική Θεσσαλονίκη. 

Σε αυτή τη περίπτωση ψάχνουμε να βρούμε κάποιον που θα κάνει αυτό το δρομολόγιο είτε με δικό του αμάξι είτε με κάποιο άλλο μέσο όπως τραίνο, λεωφορείο.

Η ομάδα απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να μεταφέρουν ένα ζωάκι στην μόνιμη οικογένεια τους, αλλά και σε φοιτητές, νέους ή άλλους ανθρώπους που σκοπεύουν να ταξιδέψουν και ενδιαφέρονται να μεταφέρουν μαζί τους ένα ζωάκι αφιλοκερδώς ή με κάποια μικρή συμβολή επί του εισιτηρίου ή της βενζίνης.

Θα μας βρείτε εδώ https://www.facebook.com/groups/121925947889982/ 
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου