3η πιο επιτυχημένη ταινία οι Εκδικητές-Αλλά ο Κάμερον δεν ιδρώνει


1,3 δισ. δολάρια παγκοσμίως είναι μέχρι τώρα οι εισπράξεις της ομάδας υπερ-ηρώων του Τζος Γουέντον. Και μάλιστα μέσα σε ένα μόλις μήνα προβολής. Ένα ρεκόρ που την φέρνει στην 3η θέση των πιο εμπορικά επιτυχημένων ταινιών της ιστορίας, πίσω μόνο από τα Avatar και Τιτανικός του Τζέιμς Κάμερον.

Η επιτυχία των Εκδικητών είναι δεδομένη και απροσδόκητη. Αυτό που χάνεται όμως μέσα στον κυκεώνα ενθουσιωδών δημοσιευμάτων είναι η «σκληρή» αλήθεια.

Ότι μπορεί δηλαδή ο Ιron Man, o Hulk και τα αλλά παιδιά μόλις να έριξαν στο «καναβάτσο» τον Σκοτεινό Ιππότη και το Χάρι Πότερ και τους Κλήρους του Θανάτου, Μέρος Β', αλλά εδώ είναι που τελειώνει το πάρτι.

Και αυτό γιατί -σύμφωνα με ειδικούς- είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα υπερ-ηρώων να αγγίξουν τα 659 εκ. δολάρια εισπράξεις (στην Αμερική) που έχει κάνει ο Τιτανικός και τα 761 εκ. δολάρια που έχει κάνει αντίστοιχα το Άβαταρ.

Ενώ είναι σχεδόν αδύνατο να κατορθώσει να τα ξεπεράσει και σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς θα πρέπει να διπλασιάσει τις εισπράξεις του.

Με άλλα λόγια, η κληρονομιά του Τζέιμς Κάμερον μένει ανέπαφη.

Και το αυτί του συνεχίζει να μην ιδρώνει.


ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου