Η πιο μεγάλη ποινή στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα

Ακριβά πλήρωσε ο Λέβαν Κομπιασβίλι την επίθεσή του στον διαιτητή Βόλφγκανγκ Σταρκ στο δεύτερο αγώνα για τα μπαράζ παραμονής της Χέρτα με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ! Συγκεκριμένα, η γερμανική... ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (DFB) επέβαλε
τη μεγαλύτερη ποινή αποκλεισμού σε παίκτη στην ιστορία της μπουντεσλίγκα, καθώς ο Γεωργιανός άσος τέθηκε εκτός αγώνων έως το τέλος του έτους!

Να αναφέρουμε πως η πειθαρχική επιτροπή της DFB επέβαλε αρχικά ποινή αποκλεισμού ενός χρόνου στον αρχηγό της Χέρτα, αλλά το αθλητικό δικαστήριο μείωσε την ποινή, λόγω του ότι ο Γεωργιανός παίκτης παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον Βόλφγκανγκ Σταρκ στο κεφάλι. «Θα αποδεχθώ αυτή την ετυμηγορία, προκειμένου να μπορέσω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Κομπιασβίλι μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας του.

Η DFB επέβαλε αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών στον τερματοφύλακα της Χέρτα, Τόμας Κραφτ, και ποινή τριών αγωνιστικών στον Αντρέ Μιγιάτοβιτς, επειδή προσέβαλαν επίσης τον Σταρκ. Επίσης, η Χέρτα Βερολίνου και η Φορτούνα Ντίσελντορφ αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο τιμωρίας από την DFB λόγω της συμπεριφορά των οπαδών τους στη διάρκεια του αγώνα.

Ο Κομπιασβίλι πάνω στα νεύρα του χτύπησε τον Γερμανό διαιτητή, όταν ο Σταρκ διέκοψε στις καθυστερήσεις τον αγώνα μπαράζ της Φορτούνα με τη Χέρτα Βερολίνου στο Ντίσελντορφ, διότι οι φίλαθλοι των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, θεωρώντας ότι είχε λήξει το παιχνίδι. Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρώθηκε ύστερα από διακοπή 20 λεπτών, με τη Φορτούνα να κερδίζει τελικά την άνοδο στην μπουντεσλίγκα και τη Χέρτα Βερολίνου να υποβιβάζεται στη β’ κατηγορία.

Η Χέρτα έκανε μάλιστα δυο εφέσεις κατά της εγκυρότητας του αγώνα, αλλά δεν δικαιώθηκε. Ζήτησε μάλιστα την επανάληψη του ματς. Κατά την διάρκεια της εκδίκασης ο Σταρκ δήλωσε ότι ο Κομπιασβίλι του επιτέθηκε και πως άλλοι παίκτες τον προσέβαλαν, ενώ οι ομάδες κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια στη διάρκεια της διακοπής.

ΠΗΓΗ


Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου