Παίκτης και προπονητής ο Τζενάρο Γκατούζο


Η Σιόν προχώρησε στην απόλυση του Βίκτορ Μουνιόθ από τον πάγκο της, με τον Τζενάρο Γκατούζο να έχει πλέον το ρόλο του παίκτη-προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν!

Η βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-0 από την Τουν κόστισε στον Βίκτορ Μουνιόθ, με τη Σιόν να αποφασίζει την Δευτέρα την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία και τη μετατόπισή του στο τμήμα σκάουτινγκ.

Όπως μάλιστα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ελβετικού συλλόγου, Κριστιάν Κονσταντίν, νέος υπεύθυνος στην άκρη του πάγκου θα είναι ο... Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος θα έχει το ρόλο του παίκτη-προπονητή.

Το πρώτο ματς του "Ρίνγκιο" με τη νέα του (διπλή) ιδιότητα θα είναι την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στη Λωζάνη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελβετίας, με τους διοικούντες να τονίζουν πως ο Ιταλός άσος θα παραμείνει στο τιμόνι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σημειώνεται πως η Σιόν είναι τέταρτη αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία, σε απόσταση 9 πόντων από τη Γκρασχόπερς, με τον Γκατούζο να γίνεται ο πέμπτος προπονητής της από το ξεκίνημα της σεζόν.


ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου