Κάπως έτσι θα έμοιαζε το Wi-Fi αν το βλέπαμε!


Λίγοι από εμάς έχουν αίσθηση του τι είναι στην πραγματικότητα το Wi-Fi, πόσω μάλλον με τι μοιάζει αν θα μπορούσαμε να το δούμε. Ο καλλιτέχνης Nickolay Lamm αποφάσισε να ρίξει λίγο φως στο θέμα. Έτσι δημιούργησε απεικονίσεις που να προσδιορίζουν το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα του σήματος του Wi-Fi σήμα εάν αυτό ήταν ορατό στο ανθρώπινο μάτι.

«Αισθάνομαι ότι αν μπορούσαμε να δούμε το Wi-Fi θα εκτιμούσαμε λίγο παραπάνω την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε καθημερινά», λέει ο Lamm και συμπληρώνει: «Πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε την τεχνολογία χωρίς να εκτιμάμε την πολυπλοκότητα πίσω από κάποια εργασία ή δυνατότητα». Με πολλά χρώματα στον ορίζοντα που προσδιορίζουν την κίνηση του σήματος, ο καλλιτέχνης παρουσιάζει τον μαγικό και πολύχρωμο κόσμο του Wi-Fi όπως αυτό τρέχει ολόγυρά μας.











Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου