Πώς θα ήταν οι ζωγραφιές των παιδιών αν έπαιρναν ζωή


Ένα καλλιτέχνης από την Γερμανία έβγαλε από το συρτάρι τις παλιές του ζωγραφιές από τότε που ήταν παιδί και μετά από ειδική επεξεργασία έφερε ψηφιακά στη ζωή την παιδική φαντασία.

Αν κάποιος ρίξει μια ματιά στις ζωγραφιές από τότε που ήταν μικρό παιδί, θα διαπιστώσει πως έχουν πολύ ζωηρή φαντασία και σαφέστατα αρκετές διαφορές από την συμβατική πραγματικότητα. Πώς θα έμοιαζε όμως ο ευφάνταστος κόσμος των παιδιών αν υπήρχε στ' αλήθεια;

Ο Τέλμο Πιεπέρ, Γερμανός εικαστικός πήρε τις δικές του ζωγραφιές από τότε που ήταν παιδί και με τη βοήθεια του Photoshop τις μετέτρεψε σε ρεαλιστικές αναπαραστάσεις τους. Τόσο ρεαλιστικές που πραγματικά πιστεύεις πως πρόκειται για περίεργα μεν, αληθινά δε πλάσματα.


























Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου