BlueGriffon: Έχεις ιστοσελίδα? Είναι ελκυστική?




Το BlueGriffon είναι ένα νέο πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου WYSIWYG (What You See Is What You Get) για το World Wide Web, μ’ ένα απλό περιβάλλον εργασίας (gui) που επιτρέπει να δημιουργήσετε ελκυστικές τοποθεσίες Web χωρίς να απαιτούνται εκτεταμένες τεχνικές γνώσεις σχετικά με τα Web Standards.

Βασίζεται στη Gecko μηχανή του Firefox και αποτελεί ισχυρή λύση για την επεξεργασία ιστοσελίδων σε συμμόρφωση με τα τελευταία web standards και έτσι το έγγραφο που επεξεργάζεστε θα φαίνεται ακριβώς το ίδιο στον Firefox 4 και πάνω.

Χάρη στο απλό του περιβαλλον μπορεί να το χειριστεί ακομα και ένας αρχάριος, δίνοντας πολύ καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα στη σελιδα του (οι πιο έμπειροι μπορούν να χρησιμοποιούν το Source View, για το hard-code της σελιδας τους).
Είναι και επεκτάσιμος, χάρη στα πρόσθετα που μπορεί να δεχτεί, αυξάνοντας του τις δυνατότητες και ευκολίες στη χρήση του.

Ιστοσελίδα

Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου