Ονόμασαν τα παιδιά τους "Χίτλερ" και "Άρια Φυλή"!!!



Την επιμέλεια και των τριών παιδιών τους έχασαν μετά από αμετάκλητη απόφαση του δικαστηρίου του New Jersey οι γονείς που έδωσαν στα δύο από παιδιά τους τα ονόματα "Αδόλφος Χίτλερ" και " Άρια Φυλή"....

Παρά το γεγονός ότι οι δικαστικές αίθουσες του New Jersey δεν είχαν κανένα αποδεικτικό στοιχείο κακοποίησης των ανήλικων παιδιών, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι γονείς τους, ο Αδόλφος Χίτλερ Κάμπελ, η Τζόισλιν Άριαν Νέισον (Άρια Φυλή) Κάμπελ και η Χόνσλιν Χίνλερ Τζίνι Κάμπελ δε θα είναι πια υπό την κηδεμονία τους.

"Ο λόγος που ουσιαστικά χάθηκε η κυριότητα των τριών παιδιών μου ήταν τα ονόματα που επιλέξαμε να τους δώσουμε και όχι η μεταχείρισή τους..." υποστηρίζει η Ντέμπορα Κάμπελ, μητέρα των παιδιών, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Από την πλευρά του όμως το εφετείο έκρινε το προηγούμενο έτος ότι υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για κακοποίηση και παραμέληση των παιδιών, λόγω της ενδοοικογενειακής βίας μέσα στο σπίτι. Έτσι, τα τρία παιδάκια είχαν δοθεί σε ανάδοχους γονείς.

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας, οι δύο γονείς βρέθηκαν στις αρχές τις εβδομάδας έξω από τα γραφεία παιδικών υπηρεσιών διαμαρτυρόμενοι, φωνάζοντας ότι το κράτος δεν έχει δικαίωμα να κρατήσει τα παιδιά τους μακρυά από αυτούς

Να σημειωθεί ότι η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα τον Δεκέμβριο του 2008, όταν υπάλληλοι σε σούπερ - μάρκετ αρνήθηκαν να διακοσμήσουν μια τούρτα γενεθλίων με το όνομα ενός από τα παιδιά.

"Εδώ είναι Αμερική, έχουμε κάθε δικαίωμα να ονομάζουμε όπως θέλουμε το παιδί μας", ανέφερε στα διεθνή δίκτυα η Ντέμπορα, η οποία πάσχει από ψυχικό νόσημα.

Η οριστική και αμετάκλητη απόφαση για την υπόθεση που απασχολεί χρόνια τόσο τις δικαστικές αίθουσες, όσο και τα ΜΜΕ θα ληφθεί το Δεκέμβριο.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου