Google Earth 6.2



Το Google Earth πάντα ήταν ένα απαραίτητο πρόγραμμα για τον υπολογιστή μας. Η έκτη του έκδοση αν και σε δοκιμαστικό στάδιο, φέρνει χαρακτηριστικά τα οποία προκαλούν το ενδιαφέρον και αναμένεται να μας απασχολήσουν για αρκετό καιρό όπως η προσθήκη φωτογραφιών από τον κόκκινο πλανήτη, τον Άρη.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Google Earth 6.0 είναι η εγγραφή δικών σας περιηγήσεων καθώς χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα. Αυτή μπορεί να περιέχει "εικονικά ταξίδια" από το ένα μέρος στο άλλο η ακόμα και εμφάνιση συγκεκριμένων τοποθεσιών στις οποίες μπορείτε να εστιάσετε. Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε φωνητική περιγραφή για να γίνει πιο άμεση η περιήγηση σας. Στο τέλος υπάρχει η δυνατότητα να μοιραστείτε τη δημιουργία σας με άλλους χρήστες του Google Earth και να δείτε αντίστοιχα άλλες περιηγήσεις που έχουν δημιουργήσει χρήστες από όλο το κόσμο.

Το ταξίδι στο παρελθόν είναι πλέον εφικτός στόχος με τη νέα έκδοση του Google Earth το οποίο μέσα από φωτογραφικό υλικό αρκετών χρόνων (από το 1941 σε μερικές περιπτώσεις), σας επιτρέπει να δείτε εικόνες από συγκεκριμένα σημεία και τοποθεσίες και πόσο άλλαξαν μέσα στο χρόνο.

Έτσι μπορείτε να δείτε την εξέλιξη ή μη σχεδόν οπουδήποτε, τις επιπτώσεις των κλιματικών αλλαγών καθώς και την έκταση διαφόρων φυσικών καταστροφών. Πραγματικά εντυπωσιακή η συγκεκριμένη δυνατότητα, αναμένεται να δημιουργήσει αίσθηση με τις πολλές χρήσεις που προσφέρει, ειδικά στη χώρα μας.

Ακόμα μια προσθήκη στο νέο Google Earth είναι η χαρτογράφηση ωκεανών όσο απίστευτο και αν ακούγεται. Χρησιμοποιώντας δεδομένα κυρίως από το National Geographic μπορείτε να δείτε πλέον τα υποθαλάσσια στρώματα σε μεγάλα μέρη των ωκεανών.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι η ενσωμάτωση μικρών κλιπ από ντοκιμαντέρ του θρυλικού ωκεανογράφου Ζακ Υβ Κουστώ τα οποία μπορείτε να δείτε πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο που βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο του ωκεανού όπου γυρίστηκε το ντοκιμαντέρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου