Tα Windows 8 (δοκιμαστική έκδοση) διαθέσιμα για όλους στις 29 Φεβρουαρίου.



Η Micosoft αποκάλυψε τα σχέδια να εκδώσει την δοκιμαστική έκδοση του λειτουργικού συστήματος για υπολογιστές Windows στο τέλος του μήνα, διαθέσιμη σε όλους. O Αμερικάνικος τεχνολογικός τιτάνας έστειλε τις προσκλήσεις του για μια παρουσίαση που θα γίνει στις 29 Φεβρουαρίου σε ένα ξενοδοχείο στην Βαρκελώνη κατά την διάρκεια της έκθεσης για κινητά τηλέφωνα Mobile World Congress που γίνεται εκεί.

Η παρουσίαση μια δοκιμαστικής έκδοσης, beta, των Windows 8 για το κοινό αναμένεται να συνοδευτεί με το άνοιγμα του αντίστοιχου ηλεκτρονικού καταστήματος πώλησης εφαρμογών κατασκευασμένα ειδικά για αυτό το λειτουργικό. Τον Δεκέμβριο , η Microsoft ξεκίνησε να ειδοποιεί τους προγραμματιστές εφαρμογών για το άνοιγμα του πρώτου Widnows Store τοn Φεβρουάριο για να έχουν έχουν έτοιμες τις εφαρμογές τους.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου