Νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Tony IommiΟ Tony Iommi εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του και τη μάχη του με τον καρκίνο. «Λοιπόν, έκανα την τελευταία δόση της χημειοθεραπείας, οπότε περιμένω σιγά-σιγά το σώμα μου να επιστρέψει στα φυσιολογικά επίπεδα. Τα στεροειδή ήταν τα χειρότερα. Τώρα μου μένουν τρεις εβδομάδες ραδιοθεραπείας και απ' ό,τι μου έχουν πει θα είναι κάτι το κουραστικό. Θα δούμε...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ozzy και τον Geezer που ήρθαν στην Αγγλία. Ήταν μεγάλη βοήθεια για μένα. Καταφέραμε να δουλέψουμε τις περισσότερες μέρες κι έχουμε μερικά πολύ καλά νέα κομμάτια. Και, το πιο σημαντικό όλων, σας ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης. Ελπίζω να σας δω σύντομα.»
ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About Mario Agapios

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!