Βίντεο: Στρατιώτες του Άσαντ θάβουν ζωντανό έναν άνδρα

Τη στιγμή που η αιματοχυσία στη Συρία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση με τη διεθνή κοινότητα να μη λαμβάνει δραστικές αποφάσεις προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στο συνεχή σφαγιασμό των αμάχων, στρατιώτες του Άσαντ προκαλούν με μία απάνθρωπη πράξη τους.
Βίντεο: Στρατιώτες του Άσαντ θάβουν ζωντανό έναν άνδρα

Βίντεο που βρίσκεται αναρτημένο στο διαδίκτυο απεικονίζει πιστούς στρατιώτες του Μπασάρ Αλ Άσαντ, να θάβουν ζωντανό έναν άνδρα τον οποίο όπως υποστηρίζουν συνέλαβαν να τους κινηματογραφεί για να στείλει πλάνα στο εξωτερικό.

Η γνησιότητα του βίντεο δεν έχει επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή, ενώ η εικόνα ξεπερνά κάθε όριο σκληρότητας.

Ο άνδρας που βασανίζουν φαίνεται να είναι θαμμένος μέχρι το λαιμό και να φωνάζει : «Δεν υπάρχει άλλος θεός από τον Αλλάχ».

«Πες πως δεν υπάρχει άλλος θεός από τον Μπασάρ αλ Άσαντ, ζώο», τον πιέζουν οι στρατιώτες να φωνάξει , ενώ δίνουν και εντολή να θαφτεί μέχρι και το κεφάλι του κάτω από το χώμα.

Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου