1ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας στο Μεσολόγγι




Εννέα φωτογραφικές λέσχες από όλη την Ελλάδα θα συναντηθούν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου Φεστιβάλ φωτογραφίας πραγματοποιείται στο Μεσολόγγι από την 1η ως τις 10 Ιουνίου, με τη συμμετοχή εννέα φωτογραφικών λεσχών από όλη την Ελλάδα. Το φεστιβάλ, που διοργανώνει για πρώτη φορά η Φωτογραφική Λέσχη Μεσολογγίου, αποσκοπεί να αναδείξει την όγδοη τέχνη και να φέρει σε επαφή φωτογράφους και κοινό μέσω μιας δημιουργικής αλληλεπίδρασης στην ιστορική πόλη του Μεσολογγίου με τα νεοκλασικά κτίρια, το φυσικό κάλλος και την πλούσια παράδοση.

Το 1ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας Μεσολογγίου περιλαμβάνει εκθέσεις φωτογραφιών και φωτογραφικών μηχανών, συζητήσεις και φωτογραφικά οδοιπορικά. Είναι αφιερωμένο στον διακεκριμένο φωτογράφο Γιάννη Μπεχράκη, επικεφαλής του Φωτογραφικού Τμήματος του Reuters στην Ελλάδα, βραβευμένο για τη φωτογραφική κάλυψη πολέμων και εμφύλιων συρράξεων, φυσικών καταστροφών και κορυφαίων αθλητικών γεγονότων σε όλον τον κόσμο.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν από τον τιμώμενο, την Παρασκευή 1η Ιουνίου, στις 9.30 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου στο Μεσολόγγι. Στη συνέχεια ο Γιάννης Μπεχράκης θα ανοίξει την αυλαία του Φεστιβάλ προβάλλοντας μέρος της φωτογραφικής του δουλειάς με θέμα την Αραβική Άνοιξη. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με συναυλία των Blues Wire.

ΠΗΓΗ


Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου