Απόψεις: Ο βιασμός της 15χρονης, ο Πακιστανός και η τιμωρία...


Όλοι μας λίγο-πολύ παρακολουθήσαμε και παρακολουθούμε μέσα από τα ΜΜΕ την τραγική ιστορία του μικρού κοριτσιού. Δεν είχα σκοπό να αναφερθώ στο όλο συμβάν μιας και τέτοιες καταστάσεις πραγματικά με βγάζουν εκτός εαυτού.

Παρόλα αυτά τις τελευταίες μέρες στο καθημερινό μου "σερφάρισμα" στο διαδίκτυο διαβάζω διάφορες απόψεις. Όλες οι απόψεις βασίζονται κυρίως σε "ιδεολογικά πιστεύω" που έχουν λίγο πολύ άμεση σχέση με κομματικές παρατάξεις κτλ και προσωπικά το βρίσκω μέγιστο λάθος.... Θα ήθελα λοιπόν να τα βάλω και με τις δύο πλευρές αυτών που προανέφερα. Δηλαδή και με τα άτομα που δηλώνουν υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής αλλά και με αυτούς που δηλώνουν Αριστεροί. Με τους υπόλοιπους δεν θα ασχοληθώ μιας και ανέκαθεν έκαναν μούγκα και το μόνο που έκαναν ήταν να φιλούν κατουρημένες ποδιές για μια θέση στο δημόσιο...

Διαβάζω λοιπόν από τη μια τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που δημοσιεύουν αναρτήσεις και μιλούν για τον Πακιστανό βιαστή με τα χειρότερα λόγια και μετά από λίγες ώρες προσπαθούν να κάνουν "ντου" και να τον σακατέψουν στο ξύλο. Θα ήθελα όμως να κάνω κανα δυο ερωτήσεις σε όλους όσους μπουν στο κόπο και διαβάσουν αυτή την ανάρτηση και μετά διαψεύστε με... Που ήταν όλοι αυτοί οι πατριώτες και υπερασπιστές του αδύναμου τόσα χρόνια;;; Πόσες φορές κυνήγησαν Έλληνες βιαστές και παιδεραστές;;; Μήπως τελικά τους βολεύει που ο θύτης είναι αλλοδαπός;;;

Από την άλλη πλευρά έχουμε τους αριστεριτσηδες που δηλώνουν και αναρχικοί (αμφιβάλω αν είναι) τους οποίους δεν θα ήθελα να τους αναφέρω μαζί αλλά δυστυχώς οι απόψεις  πάνω κάτω στο συγκεκριμένο θέμα ήταν όμοιες... Διάβασα λοιπόν ανάμεσα σε ολόκληρα κατεβατά που δημοσίευσαν, απόψεις για ανθρώπινα δικαιώματα (του Πακιστανού) , ότι υπάρχουν και Έλληνες βιαστές, το ότι οι λαθρομετανάστες δεν ήρθαν με τη θέλησή τους και χίλια δυο άλλα.... Τελικά ρε παιδιά για να καταλάβω είστε μαζί με τον βιαστή;;; Γιατί δεν μιλάτε ξεκάθαρα; Ποια η θέση σας πάνω σε τέτοια ζητήματα; Εσείς τι θα κάνατε αν βίαζαν κάποιο άτομο της οικογένειά σας;;;




Θα ήθελα να πω πως δυστυχώς χάνεται από μέσα μας καθημερινά και η λιγοστή ανθρωπιά που μας απέμεινε. Αντιμετωπίζουμε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας βάσει των ιδεολογικών πιστεύω μας πράγμα που μας κάνει ακόμα περισσότερο άτομα του συστήματος και της ζωής που μας πλασάρουν (Διαίρει και βασίλευε). Ο βιασμός και η παιδεραστία κατά την άποψή μου πρέπει να τιμωρείται με τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ τρόπο. Άλλοι λένε κρεμάλα, άλλοι λένε να τους τα κόβουν κτλ. Προσωπικά πιστεύω πως ο δράστης ανεξάρτητα αν είναι Έλληνας ή από κάπου αλλού πρέπει να παραδίδεται στην οικογένεια του θύματος και να αποφασίζουν αυτοί το τι πρέπει να κάνουν, ανεξάρτητα που ότι και να πάθει δεν θα είναι ποτέ αρκετό.

Και μην μου πείτε ότι γι αυτό υπάρχει ο νόμος... Βλέπουμε καθημερινά τους νόμους τους. Οι νόμοι είναι για να προστατεύουν τους βουλευτές και τα τσιράκια τους και όχι το πολίτη! Το βλέπουμε άλλωστε και στις φυλακές που έχουν γεμίσει με άτομα που είχαν χρέη ή έκλεψαν γιατί δεν είχαν να φάνε.

Απ'όσο καταλάβατε η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει κυρίως ερώτημα και όχι υποδείξεις. Πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω τη λογική του γενικού συνόλου. Θεωρώ πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα για όλους αν αποφασίζαμε να ζήσουμε ελεύθεροι χωρίς καμία τέτοιου είδους εξουσία που να μας υποδεικνύει το πως θα πρέπει να ζούμε.


Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου