Υπέροχο παιχνίδι,μικρο προβάδισμα για Μπαρτσελόνα!


Ένα μισάωρο εντυπωσιακού ποδοσφαίρου, ήταν αρκετό για την Μπαρτσελόνα έτσι ώστε να πάρει τη νίκη με 3-2 επί της Ρεάλ στο πρώτο παιχνίδι για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Τραγικό λάθος του Βαλντέζ έβαλε στο κόλπο τους Μαδριλένους.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε το ισπανικό πρωτάθλημα για ακόμα μία σεζόν θα μας χαρίσει μαγικές στιγμές, ειδικά στα ντέρμπι των δύο μεγάλων της χώρας. Η Μπαρτσελόνα, έχοντας χάσει τον τίτλο του πρωταθλητή ύστερα από μία τετραετία θέλει να αποδείξει πως είναι ικανή να επιστρέψει στην κορυφή και αυτό θα γίνει με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, στο «Καμπ Νου» οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν 3-2 σε ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη παιχνίδι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με κεφαλιά στο 55’ άνοιξε το σκορ για τη «βασίλισσα», αλλά με τη σέντρα οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με ωραίο πλασέ του Πέδρο.


Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 70’ μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Ινιέστα, ο Λιονέλ Μέσι έδωσε το προβάδισμα στους Καταλανούς.

Η φόρα που έδωσε στους γηπεδούχους το προβάδισμα, ήταν αρκετή για να φτάσουν και σε τρίτο τέρμα. Ο Ινιέστα χόρεψε την άμυνα των «μερένγκες» δίνοντας έτοιμο τέρμα στον Τσάβι που έκανε το 3-1. Στο 84’ ο Λιονέλ Μέσι έχασε μεγάλο τετ α τετ και στην αντεπίθεση, ο Βίκτορ Βαλντέζ έκανε το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του, καθώς έκανε λανθασμένη ντρίπλα στον Ντι Μαρία με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να μειώσει σε 3-2 για το τελικό αποτέλεσμα που αφήνει τα πάντα ανοιχτά για τον επαναληπτικό.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντέζ, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Αντριάνο, Τσάβι (83’ Φάμπρεγκας), Μπουσκέτς, Ινιέστα, Αλέξις (72’ Τέγιο), Μέσι, Πέδρο (87΄ Άλμπα)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:
Κασίγιας, Αρμπελόα, Αλμπιόλ, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Κενίρα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Οζίλ (83’ Μαρσέλο), Καγιεχόν (66’ Ντι Μαρία), Μπενζεμά (61’ Ιγκουαΐν)

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάρλος Κλος Γκόμεθ

Τα γκολ του αγωνα:



Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου