Ένα παράξενο κατοικίδιο!

Ο Pavel, η Svetlana και η 11χρονη κόρης τους Sophia ζουν στην πόλη Καλούγκα της Ρωσίας και είναι μια κατά τα άλλα συνηθισμένη οικογένεια. Αυτό, όμως, που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους άλλους δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητο.

Η μεγάλη αγάπη τους για τα ζώα αποτελεί σήμα-κατατεθέν στην κοινή τους ζωή από την αρχή και αυτό, βέβαια, δεν αποτελεί κάτι παράξενο για κανέναν. Το γεγονός, όμως, ότι πρόσφατα αποφάσισαν να προσθέσουν έναν λύγκα στην οικογένεια, μαζί με τις τέσσερις γάτες που ήδη έχουν, είναι το λιγότερο παράδοξο. Ο νεαρός ευρασιατικός λύγκας ονόματι Ζεν, που βρέθηκε στον τοπικό ζωολογικό κήπο της πόλης και δόθηκε προς υιοθεσία στον Pavel, έγινε αμέσως το αγαπημένο μέλος της οικογένειας, ο οποίος, όπως λένε οι ίδιοι, συμπεριφέρεται σαν μια κανονική γάτα, μεγαλύτερου μεγέθους, βέβαια.



«Οι γάτες τον είχαν υπό την προστασία τους όταν ήταν μικρός και τώρα αυτός τους συμπεριφέρεται σαν οικογένεια. Επίσης, είναι πολύ υπάκουος, μαθαίνει τα πάντα σαν σκύλος και κοιμάται μαζί μας στο κρεβάτι», συμπληρώνει ο Pavel.



Ο Ζεν δείχνει μεγάλη αδυναμία στη Sophia, την κόρη του Pavel, και ο ένας φροντίζει και περιποιείται τον άλλον με μεγάλη αγάπη. «Είναι το πιο συναισθηματικό ζώο που υπάρχει και το αποδεικνύει αυτό περίτρανα κάθε μέρα», λέει η Sophia.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου