Ο βασιλιάς των σκουπιδιών



Στον Βινς Χάννεμαν από το Ώστιν του Τέξας του αρέσει να τον αποκαλούν «βασιλιά των σκουπιδιών» . Μάλιστα έχει κάνει και τατουάζ στα χέρια του την συγκεκριμένη φράση. Αλλά δεν έχει κάνει μόνο αυτό..

Ο Βινς από το 1989 έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει χιλιάδες άχρηστα αντικείμενα τα οποία στην συνέχεια μετάτρεψε σε ένα τεράστιο καθεδρικό ναό. Στις αρχές της πόλης όμως προφανώς δεν άρεσε ιδιαίτερα η ιδέα του. Το 2010 μια επιτροπή συναντήθηκε μαζί του και του είπε ότι η κατασκευή του θα πρέπει να κατεδαφιστεί για λόγους ασφαλείας. Αν επιθυμούσε να την διατηρήσει θα έπρεπε να αποκτήσει τις κατάλληλες άδειες οικοδόμησης.

Ο «Βασιλιάς των Σκουπιδιών» αναγκάστηκε μετά από αυτό να αφαιρέσει περίπου 60 τόνους αντικειμένων πριν τελικά αποκτήσει την πολυπόθητη έγκριση από μηχανικό. Από τότε ο Βινς δεν ήταν ποτέ μόνος του. Εκατοντάδες εθελοντές είναι στο πλευρό του και ο καθεδρικός ναός έχει αρχίσει να επεκτείνεται και πάλι..

Δείτε το βίντεο με την παράξενη ιστορία του Βινς Χάννεμαν..

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου