Ελληνικό forum greek.to



Μετά την αλλαγή του "TheGreekz.com" σε κλασικό forum,οπότε και σταμάτησε η δημοσίευση links μέσω των οποίων είχαμε τη δυνατότητα να κατεβάζουμε υλικό,γεννήθηκαν δύο νέα ελληνικά site/forum αυτής της κατηγορίας. Ένα από αυτά είναι το Greek.to το οποίο και θα δούμε σε αυτό το άρθρο.

Κατ'αρχήν το Greek.to είναι μία κοινότητα,μέσα από την οποία μπορείς να βρείς και δείς ειδήσεις,απόψεις,παρουσιάσεις και φυσικά links για κατέβασμα αρχείων.Υπάρχει μεγάλος πλούτος υλικού που χωρίζεται σε κατηγορίες όπως Προγράμματα,Βιβλία,Παιχνίδια,Ταινίες,Μουσική,HD ταινίες και μερικές ακόμα.Η κάθε κατηγορία χωρίζεται σε πιο εξειδικευμένες υποκατηγορίες,π.χ. ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους,ταινίες χωρίς υπότιτλους,ελληνικές παραγωγές,κλασσικές ταινίες,cartoons κ.λ.π..

Στην αρχική σελίδα βλέπουμε κάποιες παρουσιάσεις από ταινίες,παιχνίδια,ειδήσεις και γενικά υλικό το οποίο και θα βρούμε στο site αλλά χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Η ουσία του site αρχίζει και εμφανίζεται όταν πατήσουμε και μπούμε στο forum.Το περιβάλλον του είναι καλαίσθητο και εύχρηστο,στο οποίο εκτός από το παιδίο αναζήτησης που βρίσκεται πάνω δεξιά και τα δημοφιλέστερα threads που βλέπουμε από κάτω,επικεντρώνεται στην κατηγοριοποίηση και παρουσίαση της θεματολογίας του.

Φτάνοντας στο αρχείο που μας ενδιαφέρει και ανοίγοντας το συγκεκριμένο thread,βλέπουμε αναλυτική παρουσίαση και χαρακτηριστικά του κάθε αρχείου και φυσικά,πατώντας επάνω στο thanx,μας παρουσιάζονται τα links με τα οποία μπορούμε να κατεβάσουμε το αρχείο που θέλουμε και υπαρχουν σε File Hosting Sites.

Όπως όλα τα sites της κατηγορίας του,το Greek.to δεν φιλοξενεί τα αρχεία,αλλά μόνο τους συνδέσμους προς αυτά και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τη νομιμότητα των αρχείων.

Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά το χρηστη που κατεβάζει, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου