FreeTuxTv: Η διαδικτυακή τηλεόραση στον υπολογιστή σας



Το FreeTuxTV είναι μια εφαρμογή που μπορούμε πολύ εύκολα να δούμε και να ακούσουμε διαδικτυακά κανάλια. Είναι πολύ ελαφρύ και δεν καταναλώνει πολλούς πόρους από το σύστημα. Μπορούμε ακόμα να κάνουμε άμεση εγγραφή ενός καναλιού. (Υποστηριζόμενα formats για εγγραφή: ogg, mp4, ts)

Δεν είναι καθόλου πολύπλοκο, ούτε έχει αμέτρητες ρυθμίσεις, αλλά μόνο τις βασικές. Να σημειώσω ότι έχει και υποστήριξη για Proxy Sever κάτι που του δίνει ακόμα μερικούς πόντους level σε σχέσει με τις δυνατότητες του. Μην ξεχνάμε ότι είναι ανοικτού κώδικα, και σίγουρα θα αναπτυχθεί.

Για να το εγκαταστήσετε δεν έχετε παρά να ανοίξετε το terminal και να δώσετε τις παρακάτω εντολές:

sudo add-apt-repository ppa:freetuxtv/freetuxtv
sudo apt-get update
sudo apt-get install freetuxtv

Μετά απο την εγκατάσταση Θα το βρείτε στο Menu Ήχος και Βίντεο / FreetuxTV. Ίσως να κάνει λίγα δευτερόλεπτα να φορτώσει τη λίστα με τα κανάλια, μην νομίζετε πως κόλλησε... Μόλις επιλέξετε τις χώρες που θέλετε πατήστε το add για να τις προσθέσει, και το close μόλις γίνει το adding 100%

Πλέον είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε online τηλεόραση!


Η ιστοσελίδα της εφαρμογής: http://code.google.com/p/freetuxtv/

ΠΗΓΗ 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου