Πολυτελή καταφύγια με τζάκια, για το τέλος του κόσμου


Χρυσές δουλειές κάνουν ορισμένοι, εκμεταλλευόμενοι τη φρενίτιδα και την αφέλεια ορισμένων που πιστεύουν ότι η πρόβλεψη των Μάγιας θα βγει αληθινή και το τέλος του κόσμου θα έρθει την Παρασκευή. Ενας Καλιφορνέζος που κατασκεύασε πολυτελή καταφύγια έχει δει τις πωλήσεις τους να... εκτοξεύονται.

Ο κατασκευαστής από την Καλιφόρνια ουσιαστικά πουλά υπόγεια πολυτελή καταλύματα, τα οποία είναι εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις του σύγχρονου κόσμου.

Τα κυλινδρικά καταφύγια του Ρον Χάμπαρντ, που τοποθετούνται μέσα στη γη, σε βάθος έξι μέτρων, αντέχουν ακόμη και σε πυρηνική επίθεση, διαθέτουν σήραγγες διαφυγής και μονόπλευρες καταπακτές που μπορούν να ανοίξουν μόνο από μέσα για να αποφευχθεί η περίπτωση μόλυνσης της ατμόσφαιρας από τον έξω κόσμο

Τα «hi-tech καταφύγια» διαθέτουν κρεβάτια, κουζίνα, μπάνια, τηλεοράσεις ακόμα και τζάκια και η τιμή του ξεκινά από 46.000 δολάρια.

Οπως αναφέρει ο ίδιος, ενώ μέχρι πρότινος πουλούσε ένα καταφύγιο το μήνα, τις τελευταίες ημέρες λόγω του «επικείμενου τέλους του κόσμου» πουλά ένα την ημέρα!!!












Δείτε το βίντεο:




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου