Κυκλοφόρησε το Linux Mint 14 “Xfce”

O Clement Lefebvre, ο ιδρυτής του Linux Mint, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Linux Mint 14 “Xfce“, η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει όλες τις βελτιώσεις από την τελευταία έκδοση του Linux Mint 14 έχοντας όμως ως κύριο προσανατολισμό την λιτότητα, κάνοντας το έτσι πιο γρήγορο και ελαφρύ.

Το Linux Mint 14 “Xfce” έχει ως στόχο να κάνει το σύστημά σας όσο ελαφρύτερο γίνεται, για αυτό έρχεται με προεπιλεγμένες εναλλακτικές εφαρμογές όπως ο Thunar (File Manager), το Terminal Xfce (Terminal Client), το Xfburn (CD/DVD Burner), το Ristretto (Image Viewer) και το Blueman (Bluetooth Manager).

Για το Xfce έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο OSArena (δείτε σχετικά) καθώς είναι ένα πολύ ελαφρύ περιβάλλον εργασίας, εξακολουθώντας όμως να είναι οπτικά ελκυστικό και φιλικό προς το χρήστη.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε τα νέα χαρακτηριστικά του καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το τι περιέχει αυτό, για να το κατεβάσετε στο σύστημά σας δεν έχετε παρά να επιλέξετε την έκδοση που σας ενδιαφέρει (Xfce 32-bit ή 64-bit ).

 Κατεβάστε το ISO:ΕΔΩ

ΠΗΓΗ 
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου