Βουλγαρία: Βρέθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας με το όπλο στον κρόταφο


Επίθεση με όπλο εναντίον του προέδρου του τουρκικού μειονοτικού κόμματος στη Βουλαγαρία, Αχμέτ Ντογάν σημειώθηκε το Σάββατο κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο του κόμματος της Κίνησης για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίας, του οποίου ηγείται από το 1990.

Ο δράστης κατάφερε να περάσει την ασφάλεια να ανέβει στην εξέδρα και να βάλει το όπλο σχεδόν στον κρόταφο του Αχμέτ Ντογάν, ο οποίος ενστικτωδώς αντέδρασε πιάνοντας αρχικά το χέρι του δράστη και στη συνέχεια πέφτοντας στο πάτωμα.

Στη συνέχεια επενέβη η ασφάλεια που ακινητοποίησε τον άνδρα ενώ πλήθος κόσμου άρχισε να τον χτυπά. Τελικά αποδείχτηκε πως το όπλο ήταν αεροβόλο, ενώ τα κίνητρα του δράστη, ο οποίος φέρεται να ανήκει επίσης στην τουρκική μειονότητα και να έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, παραμένουν μέχρι τώρα άγνωστα, όπως άγνωστο παραμένει ακόμα πως κατάφερε να περάσει τα μέτρα ασφαλείας.




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου