Δέντρα που μοιάζουν με έργα τέχνης


Μπορεί να μοιάζουν με πανάκριβα έργα τέχνης στην ουσία όμως πρόκειται για κάτι που γέννησε η φύση. Οι πολύχρωμοι αυτοί κορμοί δέντρων ανήκουν σε δέντρα με την ονομασία «ευκάλυπτος-ουράνιο τόξο» και συναντώνται στο βόρειο ημισφαίριο. Όσο για το που οφείλεται το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα, η απάντηση είναι απλή. 

Το εξωτερικό στρώμα του φλοιού τους ξεφλουδίζει σταδιακά αποκαλύπτοντας την στρώση που βρίσκεται από κάτω σε απόχρωση του πράσινου... Μόνο που η αποκάλυψη δε σταματάει εδώ κι αυτό γιατί ο πράσινος φλοιός θα ξεφλουδίσει και αυτός με τη σειρά του για να δώσει τη θέση του σε πιο σκούρες αποχρώσεις του μπλε, του μωβ, του πορτοκαλί και του καφέ.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν στη Χαβάη και ο καλλιτέχνης που είχε την τύχη να ζήσει από κοντά το μεγαλείο αυτό είναι ο Warren Krupsaw.


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου