Η Ζενίτ στα δικαστήρια κόντρα στους οπαδούς της!

Στα δικαστήρια προσέφυγε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κατά των οργανωμένων οπαδών της από τους οποίους ζητά να πληρώσουν το πρόστιμο που της επιβλήθηκε για την συμπεριφορά τους σε περσινό παιχνίδι!

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έδειξε το δρόμο! Όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ η διοίκηση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης προσέφυγε στα δικαστήρια εναντίον των οργανωμένων οπαδών της.

Ποιος ήταν ο λόγος; Ένα πρόστιμο 20.000 ρούβλια που της επιβλήθηκαν για την συμπεριφορά τους στο παιχνίδι με την Τέρεκ Γκρόζνι.

Οι διοικούντες αρνούνται να πληρώσουν το πρόστιμο αυτό και έτσι μέσω της δικαστικής οδού απαιτούν το ποσό αυτό να πληρωθεί από τους οπαδούς της!

Φυσικά και πρόκειται για την πρώτη φορά που μια ομάδα αντιδρά με τον τρόπο αυτό σε πρόστιμο που της επιβλήθηκε για τη συμπεριφορά των οπαδών της, και έρχεται σαν αποτέλεσμα πολλών τιμωριών που έχει δεχθεί λόγω της ίδιας κατηγορίας.



Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου