Σε τιμή ρεκόρ 290.500 δολάρια, πουλήθηκε σε δημοπρασία δίσκος των Beatles


Στην τιμή των 290.500 δολαρίων πουλήθηκε ένα σπάνιο, υπογεγραμμένο αντίτυπο του άλμπουμ «Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band», του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος Beatles, σε δημοπρασία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Hollywood Reporter, το άλμπουμ, το οποίο είχαν υπογράψει και τα τέσσερα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, αγόρασε το Σάββατο άνδρας που ζήτησε να παραμένει ανώνυμος σε δημοπρασία του οίκου Heritage Auctions που εδρεύει στο Ντάλας.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι το άλμπουμ θα πουληθεί έναντι περίπου 30.000 δολαρίων, αναφέρει το περιοδικό. Οι Beatles θεωρείται ότι υπέγραψαν το εξώφυλλο του δίσκου γύρω στον Ιούνιο του 1967, όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το προηγούμενο ρεκόρ πώλησης για υπογεγραμμένο δίσκο του συγκροτήματος ήταν 150.000 δολάρια για ένα αντίτυπο του Meet the Beatles.


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου