Συλλαλητήριο υπέρ του Μουρίνιο στη Μαδρίτη


Την παραμονή του Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης θα ζητήσουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας σε συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσουν πριν το παιχνίδι με τη Λεβάντε το Σάββατο! Αντίθεσή του Ζοζέ Μουρίνιο για το συλλαλητήριο στις 6 Απριλίου.

Την στιγμή που οι Τσέλσι, Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν ονειρεύονται τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο τους την νέα αγωνιστική σεζόν, οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους ζητώντας την παραμονή του Πορτογάλου!

Σε κοινή τους ανακοίνωση οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών της «βασίλισσας» ενημέρωσαν ότι πριν το παιχνίδι με την Λεβάντε, το Σάββατο 6 Απριλίου θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο το οποίο θα ξεκινά από το κέντρο της Μαδρίτης και θα καταλήγει έξω από την θύρα 0 του «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Σκοπός τους είναι να πείσουν τον Μουρίνιο να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας τους, και φυσικά να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους υπέρ του Πορτογάλου στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισπανική AS ο Πορτογάλος είναι εμφανώς… κολακευμένος για την απόφαση που πήραν οι οργανωμένοι της ομάδας αλλά θεωρεί ότι μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα.

Ο Μουρίνιο ανησυχεί πως το συλλαλητήριο αυτό ενδεχομένως να αποπροσανατολίσει το ενδιαφέρον των παικτών του από το ματς με την Γαλατάσαραϊ κάτι που μάλιστα το εκφράσει και στους ανθρώπους του περιβάλλοντος του.


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου