Traktor DJ app: Ήρθε το τέλος των decks!


H Native Instruments μόλις κυκλοφορήσε το Traktor DJ app, το οποίο είναι μια εντυπωσιακή όσο και διαφορετική έκδοση από την επιτυχημένη έκδοση λογισμικού για DJ από αυτό που χρησιμοποιούμε στους υπολογιστές.

Το νέο αυτό application, φέρνει την τεχνολογία του αυριανού DJing στο σήμερα! Μερικοί από τους δημοφιλής users όπως οι Dubfire και ο Richie Hawtin έχουν επώνυμα ταυτιστεί με το Traktor εδώ και αρκετό καιρό. Με αυτή τη νέα εφαρμογή, τα παραπάνω ονόματα δηλώνουν ευχαριστημένοι με τη δοκιμή που έκανα στα mixes, loops & cue σημεία του προγράμματος!

Πιο ενδιαφέρουσα όμως είναι η μορφοποίηση του application, η οποία «αποσύρει» τα decks και χρησιμοποιεί κυμματομορφές αντ ‘αυτών! Επιπλέον, η λειτουργικότητα του πάντα δημοφιλούς (αλλά non real DJing) «sync button» είναι επίσης διαθέσιμη στην εφαρμογή, αλλά ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να την απενεργοποιήσει (το προτείνουμε)!

Δείτε το βίντεο:




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου