Solidarity Now: Ενα βίντεο για την Ευρώπη της κρίσης


Ένα νέο βίντεο ανέβασαν οι υπεύθυνοι του δικτύου «Solidarity Now» για την εικόνα της κρίσης στην Ευρώπη γενικότερα και την Ελλάδα ειδικότερα.

Ο τίτλος του βίντεο είναι «Στήριξε την Ελλάδα. Στήριξε την Ευρώπη» και έχει ανέβει ήδη στο YouTube, όπου λαμβάνει αρκετά θετικά σχόλια. Ορισμένα από τα μηνύματα που αναφέρονται στο διάρκειας δύο περίπου λεπτών βίντεο είναι: «Εμείς είμαστε τα σύνορα και τα όρια», «Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να πέφτει χωρίς να σηκώνεται» και «Τα κύματα που έρχονται από μία "πτώση" μπορούν να μας πνίξουν όλους».

Το Solidarity Now είναι ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο ατόμων και οργανισμών που συνεργάζονται προκειμένου να υποστηρίξουν τους ανθρώπους που έχουν χτυπηθεί πιο σκληρά από την κρίση στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο:




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου